Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Остапчук, Катерина | - |
dc.contributor.author | Шинкарик, Марія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Ostapchuk, Kateryna | - |
dc.contributor.author | Shynkaryk, Marija | - |
dc.coverage.temporal | 19-20 грудня 2012 року | uk |
dc.date.accessioned | 2014-04-24T10:55:23Z | - |
dc.date.available | 2014-04-24T10:55:23Z | - |
dc.date.issued | 2012-12-19 | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | uk |
dc.title | Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва | uk |
dc.title.alternative | Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль, Україна | uk |
dc.subject.udc | 637.383 | uk |
Ebben a gyűjteményben: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
284-285.pdf | 49,52 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
284-285.djvu | 29,06 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
284-285__COVER.png | 226,68 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!