Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913

Record completo di tutti i metadati
Campo DCValoreLingua
dc.contributor.authorОстапчук, Катерина-
dc.contributor.authorШинкарик, Марія Миколаївна-
dc.contributor.authorOstapchuk, Kateryna-
dc.contributor.authorShynkaryk, Marija-
dc.coverage.temporal19-20 грудня 2012 рокуuk
dc.date.accessioned2014-04-24T10:55:23Z-
dc.date.available2014-04-24T10:55:23Z-
dc.date.issued2012-12-19uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913-
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleМетоди та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництваuk
dc.title.alternativeMethods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of productionuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc637.383uk
È visualizzato nelle collezioni:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
284-285.pdf49,52 kBAdobe PDFVisualizza/apri
284-285.djvu29,06 kBDjVuVoir/Ouvrir
284-285__COVER.png226,68 kBimage/pngVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.