Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorОстапчук, Катерина-
dc.contributor.authorШинкарик, Марія Миколаївна-
dc.contributor.authorOstapchuk, Kateryna-
dc.contributor.authorShynkaryk, Marija-
dc.coverage.temporal19-20 грудня 2012 рокуuk
dc.date.accessioned2014-04-24T10:55:23Z-
dc.date.available2014-04-24T10:55:23Z-
dc.date.issued2012-12-19uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913-
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleМетоди та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництваuk
dc.title.alternativeMethods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of productionuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc637.383uk
Ebben a gyűjteményben:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
284-285.pdf49,52 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás
284-285.djvu29,06 kBDjVuMegtekintés/Megnyitás
284-285__COVER.png226,68 kBimage/pngMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!