Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
Title: | Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва |
Other Titles: | Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production |
Authors: | Остапчук, Катерина Шинкарик, Марія Миколаївна Ostapchuk, Kateryna Shynkaryk, Marija |
Issue Date: | 19-Des-2012 |
Date of entry: | 24-Apr-2014 |
Publisher: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.383 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913 |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
284-285.pdf | 49,52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
284-285.djvu | 29,06 kB | DjVu | View/Open | |
284-285__COVER.png | 226,68 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.