Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913

Título: Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва
Outros títulos: Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production
Authors: Остапчук, Катерина
Шинкарик, Марія Миколаївна
Ostapchuk, Kateryna
Shynkaryk, Marija
Data de edición: 19-Dec-2012
Date of entry: 24-Apr-2014
Editor: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.383
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
Content type: Article
Aparece nas ColecciónsМіжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
284-285.pdf49,52 kBAdobe PDFVer/abrir
284-285.djvu29,06 kBDjVuVer/abrir
284-285__COVER.png226,68 kBimage/pngVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados