Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913

Název: Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва
Další názvy: Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production
Autoři: Остапчук, Катерина
Шинкарик, Марія Миколаївна
Ostapchuk, Kateryna
Shynkaryk, Marija
Datum vydání: 19-pro-2012
Date of entry: 24-dub-2014
Nakladatel: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.383
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
Content type: Article
Vyskytuje se v kolekcích:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
284-285.pdf49,52 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
284-285.djvu29,06 kBDjVuZobrazit/otevřít
284-285__COVER.png226,68 kBimage/pngZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.