Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
Título : | Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва |
Otros títulos : | Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production |
Autor : | Остапчук, Катерина Шинкарик, Марія Миколаївна Ostapchuk, Kateryna Shynkaryk, Marija |
Fecha de publicación : | 19-dic-2012 |
Date of entry: | 24-abr-2014 |
Editorial : | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.383 |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913 |
Content type: | Article |
Aparece en las colecciones: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
284-285.pdf | 49,52 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
284-285.djvu | 29,06 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
284-285__COVER.png | 226,68 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.