Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913

Titulua: Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва
Beste titulu batzuk: Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production
Egilea: Остапчук, Катерина
Шинкарик, Марія Миколаївна
Ostapchuk, Kateryna
Shynkaryk, Marija
Gordailuaren-data: 19-Dec-2012
Date of entry: 24-Apr-2014
Argitalpen: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.383
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
Content type: Article
Bildumetan azaltzen da:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
284-285.pdf49,52 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki
284-285.djvu29,06 kBDjVuBistaratu/Ireki
284-285__COVER.png226,68 kBimage/pngBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.