Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
Titulua: | Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва |
Beste titulu batzuk: | Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production |
Egilea: | Остапчук, Катерина Шинкарик, Марія Миколаївна Ostapchuk, Kateryna Shynkaryk, Marija |
Gordailuaren-data: | 19-Dec-2012 |
Date of entry: | 24-Apr-2014 |
Argitalpen: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.383 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913 |
Content type: | Article |
Bildumetan azaltzen da: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
284-285.pdf | 49,52 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
284-285.djvu | 29,06 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
284-285__COVER.png | 226,68 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.