Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913

Заглавие: Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва
Други Заглавия: Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production
Автори: Остапчук, Катерина
Шинкарик, Марія Миколаївна
Ostapchuk, Kateryna
Shynkaryk, Marija
Дата на Публикуване: 19-Дек-2012
Date of entry: 24-Апр-2014
Издател: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.383
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
Content type: Article
Показва се в Колекции:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
284-285.pdf49,52 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
284-285.djvu29,06 kBDjVuИзглед/Отваряне
284-285__COVER.png226,68 kBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.