Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
Заглавие: | Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва |
Други Заглавия: | Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production |
Автори: | Остапчук, Катерина Шинкарик, Марія Миколаївна Ostapchuk, Kateryna Shynkaryk, Marija |
Дата на Публикуване: | 19-Дек-2012 |
Date of entry: | 24-Апр-2014 |
Издател: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.383 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913 |
Content type: | Article |
Показва се в Колекции: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
284-285.pdf | 49,52 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
284-285.djvu | 29,06 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
284-285__COVER.png | 226,68 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.