Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913

Назва: Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва
Інші назви: Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production
Автори: Остапчук, Катерина
Шинкарик, Марія Миколаївна
Ostapchuk, Kateryna
Shynkaryk, Marija
Дата публікації: 19-гру-2012
Дата внесення: 24-кві-2014
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль, Україна
Часове охоплення: 19-20 грудня 2012 року
УДК: 637.383
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
284-285.pdf49,52 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
284-285.djvu29,06 kBDjVuПереглянути/відкрити
284-285__COVER.png226,68 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.