このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
| タイトル: | Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва |
| その他のタイトル: | Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production |
| 著者: | Остапчук, Катерина Шинкарик, Марія Миколаївна Ostapchuk, Kateryna Shynkaryk, Marija |
| 発行日: | 19-12月-2012 |
| Date of entry: | 24-4月-2014 |
| 出版者: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 637.383 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913 |
| Content type: | Article |
| 出現コレクション: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| 284-285.pdf | 49,52 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| 284-285.djvu | 29,06 kB | DjVu | 見る/開く | |
| 284-285__COVER.png | 226,68 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。