Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
| Pealkiri: | Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва |
| Teised pealkirjad: | Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production |
| Autor: | Остапчук, Катерина Шинкарик, Марія Миколаївна Ostapchuk, Kateryna Shynkaryk, Marija |
| Ilmumisaasta: | 19-det-2012 |
| Date of entry: | 24-apr-2014 |
| Kirjastaja: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 637.383 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913 |
| Content type: | Article |
| Asub kollektsiooni(de)s: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Failid selles objektis:
| Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
|---|---|---|---|---|
| 284-285.pdf | 49,52 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
| 284-285.djvu | 29,06 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
| 284-285__COVER.png | 226,68 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.