Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913

Pealkiri: Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва
Teised pealkirjad: Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production
Autor: Остапчук, Катерина
Шинкарик, Марія Миколаївна
Ostapchuk, Kateryna
Shynkaryk, Marija
Ilmumisaasta: 19-det-2012
Date of entry: 24-apr-2014
Kirjastaja: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.383
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
Content type: Article
Asub kollektsiooni(de)s:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
284-285.pdf49,52 kBAdobe PDFVaata/Ava
284-285.djvu29,06 kBDjVuVaata/Ava
284-285__COVER.png226,68 kBimage/pngVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.