กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913

Titel: Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва
Övriga titlar: Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production
Författare: Остапчук, Катерина
Шинкарик, Марія Миколаївна
Ostapchuk, Kateryna
Shynkaryk, Marija
Utgivningsdatum: 19-dec-2012
Date of entry: 24-apr-2014
Utgivare: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.383
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
Content type: Article
Samling:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
284-285.pdf49,52 kBAdobe PDFVisa/Öppna
284-285.djvu29,06 kBDjVuVisa/Öppna
284-285__COVER.png226,68 kBimage/pngVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!