Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
Tytuł: | Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва |
Inne tytuły: | Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production |
Authors: | Остапчук, Катерина Шинкарик, Марія Миколаївна Ostapchuk, Kateryna Shynkaryk, Marija |
Data wydania: | 19-gru-2012 |
Date of entry: | 24-kwi-2014 |
Wydawca: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place edycja: | Тернопіль, Україна |
Zakresu czasowego: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.383 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913 |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
284-285.pdf | 49,52 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
284-285.djvu | 29,06 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
284-285__COVER.png | 226,68 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi