Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913

Título: Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва
Outros títulos: Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production
Autor: Остапчук, Катерина
Шинкарик, Марія Миколаївна
Ostapchuk, Kateryna
Shynkaryk, Marija
Data: 19-Dez-2012
Date of entry: 24-Abr-2014
Editora: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.383
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
Content type: Article
Aparece nas colecções:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
284-285.pdf49,52 kBAdobe PDFVer/Abrir
284-285.djvu29,06 kBDjVuVer/Abrir
284-285__COVER.png226,68 kBimage/pngVer/Abrir


Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.