Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913

Titolo: Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва
Titoli alternativi: Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production
Autori: Остапчук, Катерина
Шинкарик, Марія Миколаївна
Ostapchuk, Kateryna
Shynkaryk, Marija
Data: 19-dic-2012
Date of entry: 24-apr-2014
Editore: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.383
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
Content type: Article
È visualizzato nelle collezioni:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
284-285.pdf49,52 kBAdobe PDFVisualizza/apri
284-285.djvu29,06 kBDjVuVisualizza/apri
284-285__COVER.png226,68 kBimage/pngVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.