Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
Titolo: | Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва |
Titoli alternativi: | Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production |
Autori: | Остапчук, Катерина Шинкарик, Марія Миколаївна Ostapchuk, Kateryna Shynkaryk, Marija |
Data: | 19-dic-2012 |
Date of entry: | 24-apr-2014 |
Editore: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.383 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913 |
Content type: | Article |
È visualizzato nelle collezioni: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
284-285.pdf | 49,52 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
284-285.djvu | 29,06 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
284-285__COVER.png | 226,68 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.