Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
| Назва: | Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва |
| Інші назви: | Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production |
| Автори: | Остапчук, Катерина Шинкарик, Марія Миколаївна Ostapchuk, Kateryna Shynkaryk, Marija |
| Дата публікації: | 19-гру-2012 |
| Дата внесення: | 24-кві-2014 |
| Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль, Україна |
| Часове охоплення: | 19-20 грудня 2012 року |
| УДК: | 637.383 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913 |
| Тип вмісту: | Article |
| Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 284-285.pdf | 49,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| 284-285.djvu | 29,06 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| 284-285__COVER.png | 226,68 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.