霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
Title: | Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини |
Other Titles: | Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat |
Authors: | Гербіш, Юрій Зварич, Наталія Миколаївна Gerbish, Iurii Zvarych, Natalia |
Issue Date: | 19-十二月-2012 |
Date of entry: | 16-二月-2014 |
Publisher: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.52 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845 |
Content type: | Article |
�蝷箔����: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
268.pdf | 44,04 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
268.djvu | 16,75 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
268__COVER.png | 201,69 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!