Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845

Title: Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини
Other Titles: Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat
Authors: Гербіш, Юрій
Зварич, Наталія Миколаївна
Gerbish, Iurii
Zvarych, Natalia
Issue Date: 19-Des-2012
Date of entry: 16-Feb-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.52
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
Content type: Article
Appears in Collections:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
268.pdf44,04 kBAdobe PDFView/Open
268.djvu16,75 kBDjVuView/Open
268__COVER.png201,69 kBimage/pngView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.