Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
Title: | Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини |
Other Titles: | Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat |
Authors: | Гербіш, Юрій Зварич, Наталія Миколаївна Gerbish, Iurii Zvarych, Natalia |
Issue Date: | 19-Δεκ-2012 |
Date of entry: | 16-Φεβ-2014 |
Publisher: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.52 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845 |
Content type: | Article |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
268.pdf | 44,04 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
268.djvu | 16,75 kB | DjVu | Δείτε/ Ανοίξτε | |
268__COVER.png | 201,69 kB | image/png | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα