Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845

Title: Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини
Other Titles: Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat
Authors: Гербіш, Юрій
Зварич, Наталія Миколаївна
Gerbish, Iurii
Zvarych, Natalia
Issue Date: 19-Δεκ-2012
Date of entry: 16-Φεβ-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.52
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
Content type: Article
Εμφανίζεται στις συλλογές:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
268.pdf44,04 kBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε
268.djvu16,75 kBDjVuΔείτε/ Ανοίξτε
268__COVER.png201,69 kBimage/pngΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα