Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
Título : | Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини |
Otros títulos : | Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat |
Autor : | Гербіш, Юрій Зварич, Наталія Миколаївна Gerbish, Iurii Zvarych, Natalia |
Fecha de publicación : | 19-dic-2012 |
Date of entry: | 16-feb-2014 |
Editorial : | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.52 |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845 |
Content type: | Article |
Aparece en las colecciones: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
268.pdf | 44,04 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
268.djvu | 16,75 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
268__COVER.png | 201,69 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.