Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845

Título : Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини
Otros títulos : Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat
Autor : Гербіш, Юрій
Зварич, Наталія Миколаївна
Gerbish, Iurii
Zvarych, Natalia
Fecha de publicación : 19-dic-2012
Date of entry: 16-feb-2014
Editorial : Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.52
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
Content type: Article
Aparece en las colecciones: Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
268.pdf44,04 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir
268.djvu16,75 kBDjVuVisualizar/Abrir
268__COVER.png201,69 kBimage/pngVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.