Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
| Título : | Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини |
| Otros títulos : | Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat |
| Autor : | Гербіш, Юрій Зварич, Наталія Миколаївна Gerbish, Iurii Zvarych, Natalia |
| Fecha de publicación : | 19-dic-2012 |
| Date of entry: | 16-feb-2014 |
| Editorial : | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 637.52 |
| URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845 |
| Content type: | Article |
| Aparece en las colecciones: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Ficheros en este ítem:
| Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| 268.pdf | 44,04 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
| 268.djvu | 16,75 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
| 268__COVER.png | 201,69 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.