Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845

Titel: Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини
Övriga titlar: Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat
Författare: Гербіш, Юрій
Зварич, Наталія Миколаївна
Gerbish, Iurii
Zvarych, Natalia
Utgivningsdatum: 19-dec-2012
Date of entry: 16-feb-2014
Utgivare: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.52
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
Content type: Article
Samling:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
268.pdf44,04 kBAdobe PDFVisa/Öppna
268.djvu16,75 kBDjVuVisa/Öppna
268__COVER.png201,69 kBimage/pngVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!