Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
タイトル: | Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини |
その他のタイトル: | Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat |
著者: | Гербіш, Юрій Зварич, Наталія Миколаївна Gerbish, Iurii Zvarych, Natalia |
発行日: | 19-12月-2012 |
Date of entry: | 16-2月-2014 |
出版者: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.52 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845 |
Content type: | Article |
Enthalten in den Sammlungen: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
268.pdf | 44,04 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
268.djvu | 16,75 kB | DjVu | 見る/開く | |
268__COVER.png | 201,69 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。