このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845

タイトル: Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини
その他のタイトル: Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat
著者: Гербіш, Юрій
Зварич, Наталія Миколаївна
Gerbish, Iurii
Zvarych, Natalia
発行日: 19-12月-2012
Date of entry: 16-2月-2014
出版者: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.52
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
Content type: Article
出現コレクション:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
268.pdf44,04 kBAdobe PDF見る/開く
268.djvu16,75 kBDjVu見る/開く
268__COVER.png201,69 kBimage/png見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。