Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845

Títol: Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини
Altres títols: Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat
Autor: Гербіш, Юрій
Зварич, Наталія Миколаївна
Gerbish, Iurii
Zvarych, Natalia
Data de publicació: 19-de -2012
Date of entry: 16-de -2014
Editorial: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.52
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
Content type: Article
Apareix a les col·leccions:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció MidaFormat 
268.pdf44,04 kBAdobe PDFVeure/Obrir
268.djvu16,75 kBDjVuVeure/Obrir
268__COVER.png201,69 kBimage/pngVeure/Obrir


Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.