Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
Titolo: | Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини |
Titoli alternativi: | Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat |
Autori: | Гербіш, Юрій Зварич, Наталія Миколаївна Gerbish, Iurii Zvarych, Natalia |
Data: | 19-dic-2012 |
Date of entry: | 16-feb-2014 |
Editore: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.52 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845 |
Content type: | Article |
È visualizzato nelle collezioni: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
268.pdf | 44,04 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
268.djvu | 16,75 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
268__COVER.png | 201,69 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.