Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
| Titolo: | Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини |
| Titoli alternativi: | Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat |
| Autori: | Гербіш, Юрій Зварич, Наталія Миколаївна Gerbish, Iurii Zvarych, Natalia |
| Data: | 19-dic-2012 |
| Date of entry: | 16-feb-2014 |
| Editore: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 637.52 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845 |
| Content type: | Article |
| È visualizzato nelle collezioni: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| 268.pdf | 44,04 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
| 268.djvu | 16,75 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
| 268__COVER.png | 201,69 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.