Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845

Titolo: Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини
Titoli alternativi: Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat
Autori: Гербіш, Юрій
Зварич, Наталія Миколаївна
Gerbish, Iurii
Zvarych, Natalia
Data: 19-dic-2012
Date of entry: 16-feb-2014
Editore: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.52
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
Content type: Article
È visualizzato nelle collezioni:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
268.pdf44,04 kBAdobe PDFVisualizza/apri
268.djvu16,75 kBDjVuVisualizza/apri
268__COVER.png201,69 kBimage/pngVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.