Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
Teitl: | Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини |
Teitlau Eraill: | Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat |
Awduron: | Гербіш, Юрій Зварич, Наталія Миколаївна Gerbish, Iurii Zvarych, Natalia |
Dyddiad Cyhoeddi: | 19-Dec-2012 |
Date of entry: | 16-Feb-2014 |
Cyhoeddwr: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.52 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845 |
Content type: | Article |
Ymddengys yng Nghasgliadau: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
---|---|---|---|---|
268.pdf | 44,04 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor | |
268.djvu | 16,75 kB | DjVu | Gweld/Agor | |
268__COVER.png | 201,69 kB | image/png | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.