Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845

Teitl: Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини
Teitlau Eraill: Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat
Awduron: Гербіш, Юрій
Зварич, Наталія Миколаївна
Gerbish, Iurii
Zvarych, Natalia
Dyddiad Cyhoeddi: 19-Dec-2012
Date of entry: 16-Feb-2014
Cyhoeddwr: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.52
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
Content type: Article
Ymddengys yng Nghasgliadau:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil Disgrifiad MaintFformat 
268.pdf44,04 kBAdobe PDFGweld/Agor
268.djvu16,75 kBDjVuGweld/Agor
268__COVER.png201,69 kBimage/pngGweld/Agor


Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.