Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845

Título: Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини
Outros títulos: Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat
Autor: Гербіш, Юрій
Зварич, Наталія Миколаївна
Gerbish, Iurii
Zvarych, Natalia
Data: 19-Dez-2012
Date of entry: 16-Fev-2014
Editora: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.52
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
Content type: Article
Aparece nas colecções:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
268.pdf44,04 kBAdobe PDFVer/Abrir
268.djvu16,75 kBDjVuVer/Abrir
268__COVER.png201,69 kBimage/pngVer/Abrir


Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.