Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
Título: | Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини |
Outros títulos: | Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat |
Autor: | Гербіш, Юрій Зварич, Наталія Миколаївна Gerbish, Iurii Zvarych, Natalia |
Data: | 19-Dez-2012 |
Date of entry: | 16-Fev-2014 |
Editora: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.52 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845 |
Content type: | Article |
Aparece nas colecções: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
268.pdf | 44,04 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
268.djvu | 16,75 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
268__COVER.png | 201,69 kB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.