Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845

ชื่อเรื่อง: Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat
ผู้แต่ง: Гербіш, Юрій
Зварич, Наталія Миколаївна
Gerbish, Iurii
Zvarych, Natalia
วันที่เผยแพร่: 19-ธัน-2012
Date of entry: 16-กุม-2014
สำนักพิมพ์: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.52
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
268.pdf44,04 kBAdobe PDFดู/เปิด
268.djvu16,75 kBDjVuดู/เปิด
268__COVER.png201,69 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น