Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
ชื่อเรื่อง: | Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини |
ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat |
ผู้แต่ง: | Гербіш, Юрій Зварич, Наталія Миколаївна Gerbish, Iurii Zvarych, Natalia |
วันที่เผยแพร่: | 19-ธัน-2012 |
Date of entry: | 16-กุม-2014 |
สำนักพิมพ์: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.52 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845 |
Content type: | Article |
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
---|---|---|---|---|
268.pdf | 44,04 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
268.djvu | 16,75 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
268__COVER.png | 201,69 kB | image/png | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น