Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845

Registo completo
Campo DCValorIdioma
dc.contributor.authorГербіш, Юрій-
dc.contributor.authorЗварич, Наталія Миколаївна-
dc.contributor.authorGerbish, Iurii-
dc.contributor.authorZvarych, Natalia-
dc.coverage.temporal19-20 грудня 2012 рокуuk
dc.date.accessioned2014-02-16T16:20:01Z-
dc.date.available2014-02-16T16:20:01Z-
dc.date.issued2012-12-19uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845-
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleВикористання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировиниuk
dc.title.alternativeUsing mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meatuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc637.52uk
Aparece nas colecções:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
268.pdf44,04 kBAdobe PDFVer/Abrir
268.djvu16,75 kBDjVuVer/Abrir
268__COVER.png201,69 kBimage/pngVer/Abrir


Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.