Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845

Titulua: Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини
Beste titulu batzuk: Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat
Egilea: Гербіш, Юрій
Зварич, Наталія Миколаївна
Gerbish, Iurii
Zvarych, Natalia
Gordailuaren-data: 19-Dec-2012
Date of entry: 16-Feb-2014
Argitalpen: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.52
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
Content type: Article
Bildumetan azaltzen da:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
268.pdf44,04 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki
268.djvu16,75 kBDjVuBistaratu/Ireki
268__COVER.png201,69 kBimage/pngBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.