Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
| Titulua: | Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини |
| Beste titulu batzuk: | Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat |
| Egilea: | Гербіш, Юрій Зварич, Наталія Миколаївна Gerbish, Iurii Zvarych, Natalia |
| Gordailuaren-data: | 19-Dec-2012 |
| Date of entry: | 16-Feb-2014 |
| Argitalpen: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 637.52 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845 |
| Content type: | Article |
| Bildumetan azaltzen da: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Item honetako fitxategiak:
| Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
|---|---|---|---|---|
| 268.pdf | 44,04 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
| 268.djvu | 16,75 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
| 268__COVER.png | 201,69 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.