Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
Název: | Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини |
Další názvy: | Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat |
Autoři: | Гербіш, Юрій Зварич, Наталія Миколаївна Gerbish, Iurii Zvarych, Natalia |
Datum vydání: | 19-pro-2012 |
Date of entry: | 16-úno-2014 |
Nakladatel: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.52 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845 |
Content type: | Article |
Vyskytuje se v kolekcích: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
268.pdf | 44,04 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
268.djvu | 16,75 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
268__COVER.png | 201,69 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.