Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845

Název: Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини
Další názvy: Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat
Autoři: Гербіш, Юрій
Зварич, Наталія Миколаївна
Gerbish, Iurii
Zvarych, Natalia
Datum vydání: 19-pro-2012
Date of entry: 16-úno-2014
Nakladatel: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.52
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
Content type: Article
Vyskytuje se v kolekcích:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
268.pdf44,04 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
268.djvu16,75 kBDjVuZobrazit/otevřít
268__COVER.png201,69 kBimage/pngZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.