Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
| Název: | Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини |
| Další názvy: | Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat |
| Autoři: | Гербіш, Юрій Зварич, Наталія Миколаївна Gerbish, Iurii Zvarych, Natalia |
| Datum vydání: | 19-pro-2012 |
| Date of entry: | 16-úno-2014 |
| Nakladatel: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 637.52 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845 |
| Content type: | Article |
| Vyskytuje se v kolekcích: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| 268.pdf | 44,04 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
| 268.djvu | 16,75 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
| 268__COVER.png | 201,69 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.