Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845

Başlık: Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини
Diğer Başlıklar: Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat
Yazarlar: Гербіш, Юрій
Зварич, Наталія Миколаївна
Gerbish, Iurii
Zvarych, Natalia
Yayın Tarihi: 19-Ara-2012
Date of entry: 16-Şub-2014
Yayıncı: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.52
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
Content type: Article
Koleksiyonlarda Görünür:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
268.pdf44,04 kBAdobe PDFGöster/Aç
268.djvu16,75 kBDjVuGöster/Aç
268__COVER.png201,69 kBimage/pngGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.