Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
| Заглавие: | Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини |
| Други Заглавия: | Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat |
| Автори: | Гербіш, Юрій Зварич, Наталія Миколаївна Gerbish, Iurii Zvarych, Natalia |
| Дата на Публикуване: | 19-Дек-2012 |
| Date of entry: | 16-Фев-2014 |
| Издател: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 637.52 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845 |
| Content type: | Article |
| Показва се в Колекции: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 268.pdf | 44,04 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
| 268.djvu | 16,75 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
| 268__COVER.png | 201,69 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.