Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
Titre: | Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини |
Autre(s) titre(s): | Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat |
Auteur(s): | Гербіш, Юрій Зварич, Наталія Миколаївна Gerbish, Iurii Zvarych, Natalia |
Date de publication: | 19-déc-2012 |
Date of entry: | 16-fév-2014 |
Editeur: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.52 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845 |
Content type: | Article |
Collection(s) : | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
268.pdf | 44,04 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
268.djvu | 16,75 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
268__COVER.png | 201,69 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.