Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845

Titre: Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини
Autre(s) titre(s): Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat
Auteur(s): Гербіш, Юрій
Зварич, Наталія Миколаївна
Gerbish, Iurii
Zvarych, Natalia
Date de publication: 19-déc-2012
Date of entry: 16-fév-2014
Editeur: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.52
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
Content type: Article
Collection(s) :Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
268.pdf44,04 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir
268.djvu16,75 kBDjVuVoir/Ouvrir
268__COVER.png201,69 kBimage/pngVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.