Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845

Tittel: Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини
Alternative titler: Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat
Authors: Гербіш, Юрій
Зварич, Наталія Миколаївна
Gerbish, Iurii
Zvarych, Natalia
Utgivelsesdato: 19-des-2012
Date of entry: 16-feb-2014
Forlag: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.52
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
Content type: Article
Vises i samlingene:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
268.pdf44,04 kBAdobe PDFVis/Åpne
268.djvu16,75 kBDjVuVis/Åpne
268__COVER.png201,69 kBimage/pngVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright