Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
| Tytuł: | Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини |
| Inne tytuły: | Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat |
| Authors: | Гербіш, Юрій Зварич, Наталія Миколаївна Gerbish, Iurii Zvarych, Natalia |
| Data wydania: | 19-gru-2012 |
| Date of entry: | 16-lut-2014 |
| Wydawca: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place edycja: | Тернопіль, Україна |
| Zakresu czasowego: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 637.52 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845 |
| Typ zawartości: | Article |
| Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 268.pdf | 44,04 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| 268.djvu | 16,75 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| 268__COVER.png | 201,69 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi