Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845

Pealkiri: Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини
Teised pealkirjad: Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat
Autor: Гербіш, Юрій
Зварич, Наталія Миколаївна
Gerbish, Iurii
Zvarych, Natalia
Ilmumisaasta: 19-det-2012
Date of entry: 16-vee-2014
Kirjastaja: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.52
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
Content type: Article
Asub kollektsiooni(de)s:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
268.pdf44,04 kBAdobe PDFVaata/Ava
268.djvu16,75 kBDjVuVaata/Ava
268__COVER.png201,69 kBimage/pngVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.