Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
| Назва: | Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини |
| Інші назви: | Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat |
| Автори: | Гербіш, Юрій Зварич, Наталія Миколаївна Gerbish, Iurii Zvarych, Natalia |
| Дата публікації: | 19-гру-2012 |
| Дата внесення: | 16-лют-2014 |
| Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль, Україна |
| Часове охоплення: | 19-20 грудня 2012 року |
| УДК: | 637.52 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845 |
| Тип вмісту: | Article |
| Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 268.pdf | 44,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| 268.djvu | 16,75 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| 268__COVER.png | 201,69 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.