8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів : [26] Kollektsiooni koduleht Vaata statistikat

Приклади оформлення: диплом 1
Стисла інструкція щодо самоархівування магістерських робіт

Lehitse
Telli selle kollektsiooni meilitsi teavitud uuemate sisestuste kohta RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Kollektsioon'id dokumendid (Sorditud Lisamisaasta selles Langevalt reas): 1 26le 26-st
TüüpIlmumisaegDate of entryPealkiriAutor(id)
Thesisvee-20177-mär-2017Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі)Баса, Ікпе Вільфріед; Basa, Ikpe Vilfried
Thesisvee-20177-mär-2017Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірківПилипів, Наталія Ігорівна
Thesisvee-20177-mär-2017Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капустиБанах, Володимир Ігорович
Thesisvee-20177-mär-2017Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганніСулік, Оксана Петрівна; Sulik, Oksana
Thesisvee-201724-vee-2017Розробка нового виду консервів з використанням капустиХамуляк, Тарас Євгенович; Khamuliak, Taras
Thesisvee-201724-vee-2017Розробка технології виробництва цукатів із тропічних фруктівЧебеняк, Тарас Андрійович; Chebeniak, Taras
Thesisvee-201724-vee-2017Розробка консервованих продуктів із спаржіЮськів, Галина Іванівна
Thesisvee-201722-vee-2017Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтівСеменина, Іванна Петрівна
Thesisvee-201722-vee-2017Залізовмісні харчові функціональні інгредієнтиШевчишин, Марія Ігорівна; Shevchyshyn, Mariia
Thesisvee-201721-vee-2017Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктівПастух, Олеся Володимирівна; Pastukh, Olesia
Thesisvee-201720-vee-2017Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктівХміль, Руслан Олегович; Hmil, Ruslan
Thesisvee-201720-vee-2017Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумомПінчук, Богдан Ігорович; Pinchuk, Bogdan
Other24-juu-201429-juu-2014Характеристика біоактивних фосфопептидів, отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походженняФилипенко, Дар’я Володимирівна; Fylypenko, Daria
Other24-juu-201429-juu-2014Дослідження біоактивних фосфопептидів, виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походженняПопів, Мар’яна Степанівна; Popiv, Mariana Stepanivna
Other24-juu-201429-juu-2014Зміни хімічних показників у бульбі за різних умов зберіганняБалук, Назар Ярославович; Baluk, Nazar
Other24-juu-201429-juu-2014Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванніФилима, Юлія Василівна; Fylyma, Yulia
Other23-juu-201423-juu-2014Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі.Ревіцька, Валентина Валентинівна; Revitska, Valentina
Other201423-juu-2014Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Сs у плодових тілах грибів.Круцько, Катерина Іванівна; Krutsko, Kateryna
Other23-juu-201423-juu-2014Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництвіШмирко, Мирослава Володимирівна; Shmyrko, Myroslava
Other23-juu-201423-juu-2014Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капустиБрикайло, Ольга Василівна; Brykaylo, Olga
Other23-juu-201423-juu-2014Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивостіЛегоцька, Христина Романівна; Legotska, Khrystyna
Other23-juu-201423-juu-2014Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервівЯсінська, Наталія Іванівна; Yasinska, Nataliya
Other24-juu-201423-juu-2014Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показникиСкуба, Марія Богданівна; Skuba, Mariia
Other24-juu-201423-juu-2014Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервівШинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, Shynkaruk
Other24-juu-201423-juu-2014Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктівОстапйовська, Марія Володимирівна; Ostapiovska, Mariia
Thesis24-juu-201423-juu-2014Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировиниГуща, Галина Анатоліївна; Hushcha, Halyna
Kollektsioon'id dokumendid (Sorditud Lisamisaasta selles Langevalt reas): 1 26le 26-st