Kollektsioon'id dokumendid (Sorditud Lisamisaasta selles Langevalt reas): 1 26le 26-st
Tüüp | Ilmumisaeg | Date of entry | Pealkiri | Autor(id) |
Thesis | vee-2017 | 7-mär-2017 | Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі) | Баса, Ікпе Вільфріед; Basa, Ikpe Vilfried |
Thesis | vee-2017 | 7-mär-2017 | Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірків | Пилипів, Наталія Ігорівна |
Thesis | vee-2017 | 7-mär-2017 | Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти | Банах, Володимир Ігорович |
Thesis | vee-2017 | 7-mär-2017 | Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганні | Сулік, Оксана Петрівна; Sulik, Oksana |
Thesis | vee-2017 | 24-vee-2017 | Розробка нового виду консервів з використанням капусти | Хамуляк, Тарас Євгенович; Khamuliak, Taras |
Thesis | vee-2017 | 24-vee-2017 | Розробка технології виробництва цукатів із тропічних фруктів | Чебеняк, Тарас Андрійович; Chebeniak, Taras |
Thesis | vee-2017 | 24-vee-2017 | Розробка консервованих продуктів із спаржі | Юськів, Галина Іванівна |
Thesis | vee-2017 | 22-vee-2017 | Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтів | Семенина, Іванна Петрівна |
Thesis | vee-2017 | 22-vee-2017 | Залізовмісні харчові функціональні інгредієнти | Шевчишин, Марія Ігорівна; Shevchyshyn, Mariia |
Thesis | vee-2017 | 21-vee-2017 | Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів | Пастух, Олеся Володимирівна; Pastukh, Olesia |
Thesis | vee-2017 | 20-vee-2017 | Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів | Хміль, Руслан Олегович; Hmil, Ruslan |
Thesis | vee-2017 | 20-vee-2017 | Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом | Пінчук, Богдан Ігорович; Pinchuk, Bogdan |
Other | 24-juu-2014 | 29-juu-2014 | Характеристика біоактивних фосфопептидів, отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження | Филипенко, Дар’я Володимирівна; Fylypenko, Daria |
Other | 24-juu-2014 | 29-juu-2014 | Дослідження біоактивних фосфопептидів, виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження | Попів, Мар’яна Степанівна; Popiv, Mariana Stepanivna |
Other | 24-juu-2014 | 29-juu-2014 | Зміни хімічних показників у бульбі за різних умов зберігання | Балук, Назар Ярославович; Baluk, Nazar |
Other | 24-juu-2014 | 29-juu-2014 | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні | Филима, Юлія Василівна; Fylyma, Yulia |
Other | 23-juu-2014 | 23-juu-2014 | Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі. | Ревіцька, Валентина Валентинівна; Revitska, Valentina |
Other | 2014 | 23-juu-2014 | Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Сs у плодових тілах грибів. | Круцько, Катерина Іванівна; Krutsko, Kateryna |
Other | 23-juu-2014 | 23-juu-2014 | Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві | Шмирко, Мирослава Володимирівна; Shmyrko, Myroslava |
Other | 23-juu-2014 | 23-juu-2014 | Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти | Брикайло, Ольга Василівна; Brykaylo, Olga |
Other | 23-juu-2014 | 23-juu-2014 | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості | Легоцька, Христина Романівна; Legotska, Khrystyna |
Other | 23-juu-2014 | 23-juu-2014 | Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів | Ясінська, Наталія Іванівна; Yasinska, Nataliya |
Other | 24-juu-2014 | 23-juu-2014 | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники | Скуба, Марія Богданівна; Skuba, Mariia |
Other | 24-juu-2014 | 23-juu-2014 | Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів | Шинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, Shynkaruk |
Other | 24-juu-2014 | 23-juu-2014 | Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів | Остапйовська, Марія Володимирівна; Ostapiovska, Mariia |
Thesis | 24-juu-2014 | 23-juu-2014 | Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини | Гуща, Галина Анатоліївна; Hushcha, Halyna |
Kollektsioon'id dokumendid (Sorditud Lisamisaasta selles Langevalt reas): 1 26le 26-st