Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198
Назва: Характеристика біоактивних фосфопептидів, отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження
Інші назви: Characterization of bioactive phoosphopeptides obtained by proteolysis of casein enzymes of plant and microbial origin
Автори: Филипенко, Дар’я Володимирівна
Fylypenko, Daria
Бібліографічний опис: ФилипенкоД.В. Характеристика біоактивних фосфопептидів,отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження. анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с.
Дата публікації: 24-чер-2014
Дата внесення: 29-чер-2014
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль
УДК: 577.
Теми: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
фунціональне харчування
казеїн
пептиди
functional nutrition
casein
peptides
Короткий огляд (реферат): Охарактеризовано біоактивні фосфопептиди
Сharacterized bioactive phosphopeptides
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора