Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198
Başlık: Характеристика біоактивних фосфопептидів, отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження
Diğer Başlıklar: Characterization of bioactive phoosphopeptides obtained by proteolysis of casein enzymes of plant and microbial origin
Yazarlar: Филипенко, Дар’я Володимирівна
Fylypenko, Daria
Bibliographic description (Ukraine): ФилипенкоД.В. Характеристика біоактивних фосфопептидів,отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження. анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с.
Yayın Tarihi: 24-Haz-2014
Date of entry: 29-Haz-2014
Yayıncı: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 577.
Anahtar kelimeler: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
фунціональне харчування
казеїн
пептиди
functional nutrition
casein
peptides
Özet: Охарактеризовано біоактивні фосфопептиди
Сharacterized bioactive phosphopeptides
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198
Content type: Other
Koleksiyonlarda Görünür:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları