Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198
Назва: | Характеристика біоактивних фосфопептидів, отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження |
Інші назви: | Characterization of bioactive phoosphopeptides obtained by proteolysis of casein enzymes of plant and microbial origin |
Автори: | Филипенко, Дар’я Володимирівна Fylypenko, Daria |
Бібліографічний опис: | ФилипенкоД.В. Характеристика біоактивних фосфопептидів,отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження. анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с. |
Дата публікації: | 24-чер-2014 |
Дата внесення: | 29-чер-2014 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
УДК: | 577. |
Теми: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів фунціональне харчування казеїн пептиди functional nutrition casein peptides |
Короткий огляд (реферат): | Охарактеризовано біоактивні фосфопептиди Сharacterized bioactive phosphopeptides |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198 |
Тип вмісту: | Other |
Розташовується у зібраннях: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Fylypenko_Characterization of bioactive phoosphopeptides obtained by proteolysis of casein enzymes of plant and microbial origin.pdf | 74,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора