Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198
Başlık: | Характеристика біоактивних фосфопептидів, отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження |
Diğer Başlıklar: | Characterization of bioactive phoosphopeptides obtained by proteolysis of casein enzymes of plant and microbial origin |
Yazarlar: | Филипенко, Дар’я Володимирівна Fylypenko, Daria |
Bibliographic description (Ukraine): | ФилипенкоД.В. Характеристика біоактивних фосфопептидів,отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження. анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с. |
Yayın Tarihi: | 24-Haz-2014 |
Date of entry: | 29-Haz-2014 |
Yayıncı: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 577. |
Anahtar kelimeler: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів фунціональне харчування казеїн пептиди functional nutrition casein peptides |
Özet: | Охарактеризовано біоактивні фосфопептиди Сharacterized bioactive phosphopeptides |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198 |
Content type: | Other |
Koleksiyonlarda Görünür: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Fylypenko_Characterization of bioactive phoosphopeptides obtained by proteolysis of casein enzymes of plant and microbial origin.pdf | 74,04 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları