Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Филипенко, Дар’я Володимирівна | - |
| dc.contributor.author | Fylypenko, Daria | - |
| dc.date.accessioned | 2014-06-29T17:17:22Z | - |
| dc.date.available | 2014-06-29T17:17:22Z | - |
| dc.date.issued | 2014-06-24 | - |
| dc.identifier.citation | ФилипенкоД.В. Характеристика біоактивних фосфопептидів,отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження. анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с. | uk |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198 | - |
| dc.description.abstract | Охарактеризовано біоактивні фосфопептиди | uk |
| dc.description.abstract | Сharacterized bioactive phosphopeptides | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
| dc.subject | 8.05170107 | uk |
| dc.subject | технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | uk |
| dc.subject | фунціональне харчування | uk |
| dc.subject | казеїн | uk |
| dc.subject | пептиди | uk |
| dc.subject | functional nutrition | uk |
| dc.subject | casein | uk |
| dc.subject | peptides | uk |
| dc.title | Характеристика біоактивних фосфопептидів, отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження | uk |
| dc.title.alternative | Characterization of bioactive phoosphopeptides obtained by proteolysis of casein enzymes of plant and microbial origin | uk |
| dc.type | Other | uk |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
| dc.subject.udc | 577. | uk |
| Розташовується у зібраннях: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Fylypenko_Characterization of bioactive phoosphopeptides obtained by proteolysis of casein enzymes of plant and microbial origin.pdf | 74,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора