Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198
Langanzeige der Metadaten
DC ElementWertSprache
dc.contributor.authorФилипенко, Дар’я Володимирівна-
dc.contributor.authorFylypenko, Daria-
dc.date.accessioned2014-06-29T17:17:22Z-
dc.date.available2014-06-29T17:17:22Z-
dc.date.issued2014-06-24-
dc.identifier.citationФилипенкоД.В. Характеристика біоактивних фосфопептидів,отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження. анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198-
dc.description.abstractОхарактеризовано біоактивні фосфопептидиuk
dc.description.abstractСharacterized bioactive phosphopeptidesuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107uk
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочівuk
dc.subjectфунціональне харчуванняuk
dc.subjectказеїнuk
dc.subjectпептидиuk
dc.subjectfunctional nutritionuk
dc.subjectcaseinuk
dc.subjectpeptidesuk
dc.titleХарактеристика біоактивних фосфопептидів, отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походженняuk
dc.title.alternativeCharacterization of bioactive phoosphopeptides obtained by proteolysis of casein enzymes of plant and microbial originuk
dc.typeOtheruk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.subject.udc577.uk
Enthalten in den Sammlungen:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.

Administrationswerkzeuge