Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Филипенко, Дар’я Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Fylypenko, Daria | - |
dc.date.accessioned | 2014-06-29T17:17:22Z | - |
dc.date.available | 2014-06-29T17:17:22Z | - |
dc.date.issued | 2014-06-24 | - |
dc.identifier.citation | ФилипенкоД.В. Характеристика біоактивних фосфопептидів,отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження. анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198 | - |
dc.description.abstract | Охарактеризовано біоактивні фосфопептиди | uk |
dc.description.abstract | Сharacterized bioactive phosphopeptides | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.subject | 8.05170107 | uk |
dc.subject | технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | uk |
dc.subject | фунціональне харчування | uk |
dc.subject | казеїн | uk |
dc.subject | пептиди | uk |
dc.subject | functional nutrition | uk |
dc.subject | casein | uk |
dc.subject | peptides | uk |
dc.title | Характеристика біоактивних фосфопептидів, отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження | uk |
dc.title.alternative | Characterization of bioactive phoosphopeptides obtained by proteolysis of casein enzymes of plant and microbial origin | uk |
dc.type | Other | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
dc.subject.udc | 577. | uk |
Koleksiyonlarda Görünür: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Fylypenko_Characterization of bioactive phoosphopeptides obtained by proteolysis of casein enzymes of plant and microbial origin.pdf | 74,04 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları