Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorФилипенко, Дар’я Володимирівна-
dc.contributor.authorFylypenko, Daria-
dc.date.accessioned2014-06-29T17:17:22Z-
dc.date.available2014-06-29T17:17:22Z-
dc.date.issued2014-06-24-
dc.identifier.citationФилипенкоД.В. Характеристика біоактивних фосфопептидів,отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження. анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198-
dc.description.abstractОхарактеризовано біоактивні фосфопептидиuk
dc.description.abstractСharacterized bioactive phosphopeptidesuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107uk
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочівuk
dc.subjectфунціональне харчуванняuk
dc.subjectказеїнuk
dc.subjectпептидиuk
dc.subjectfunctional nutritionuk
dc.subjectcaseinuk
dc.subjectpeptidesuk
dc.titleХарактеристика біоактивних фосфопептидів, отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походженняuk
dc.title.alternativeCharacterization of bioactive phoosphopeptides obtained by proteolysis of casein enzymes of plant and microbial originuk
dc.typeOtheruk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.subject.udc577.uk
Koleksiyonlarda Görünür:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları