Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198
Titel: Характеристика біоактивних фосфопептидів, отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження
Sonstige Titel: Characterization of bioactive phoosphopeptides obtained by proteolysis of casein enzymes of plant and microbial origin
Autor(en): Филипенко, Дар’я Володимирівна
Fylypenko, Daria
Bibliographic description (Ukraine): ФилипенкоД.В. Характеристика біоактивних фосфопептидів,отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження. анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с.
Erscheinungsdatum: 24-Jun-2014
Date of entry: 29-Jun-2014
Herausgeber: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 577.
Stichwörter: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
фунціональне харчування
казеїн
пептиди
functional nutrition
casein
peptides
Zusammenfassung: Охарактеризовано біоактивні фосфопептиди
Сharacterized bioactive phosphopeptides
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198
Content type: Other
Enthalten in den Sammlungen:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.

Administrationswerkzeuge