Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198| Titel: | Характеристика біоактивних фосфопептидів, отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження |
| Sonstige Titel: | Characterization of bioactive phoosphopeptides obtained by proteolysis of casein enzymes of plant and microbial origin |
| Autor(en): | Филипенко, Дар’я Володимирівна Fylypenko, Daria |
| Bibliographic description (Ukraine): | ФилипенкоД.В. Характеристика біоактивних фосфопептидів,отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження. анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с. |
| Erscheinungsdatum: | 24-Jun-2014 |
| Date of entry: | 29-Jun-2014 |
| Herausgeber: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 577. |
| Stichwörter: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів фунціональне харчування казеїн пептиди functional nutrition casein peptides |
| Zusammenfassung: | Охарактеризовано біоактивні фосфопептиди Сharacterized bioactive phosphopeptides |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198 |
| Content type: | Other |
| Enthalten in den Sammlungen: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Fylypenko_Characterization of bioactive phoosphopeptides obtained by proteolysis of casein enzymes of plant and microbial origin.pdf | 74,04 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.
Administrationswerkzeuge