Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198| Título : | Характеристика біоактивних фосфопептидів, отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження |
| Otros títulos : | Characterization of bioactive phoosphopeptides obtained by proteolysis of casein enzymes of plant and microbial origin |
| Autor : | Филипенко, Дар’я Володимирівна Fylypenko, Daria |
| Bibliographic description (Ukraine): | ФилипенкоД.В. Характеристика біоактивних фосфопептидів,отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження. анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с. |
| Fecha de publicación : | 24-jun-2014 |
| Date of entry: | 29-jun-2014 |
| Editorial : | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 577. |
| Palabras clave : | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів фунціональне харчування казеїн пептиди functional nutrition casein peptides |
| Resumen : | Охарактеризовано біоактивні фосфопептиди Сharacterized bioactive phosphopeptides |
| URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198 |
| Content type: | Other |
| Aparece en las colecciones: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Ficheros en este ítem:
| Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| Fylypenko_Characterization of bioactive phoosphopeptides obtained by proteolysis of casein enzymes of plant and microbial origin.pdf | 74,04 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Herramientas de Administrador