Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198
Título : Характеристика біоактивних фосфопептидів, отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження
Otros títulos : Characterization of bioactive phoosphopeptides obtained by proteolysis of casein enzymes of plant and microbial origin
Autor : Филипенко, Дар’я Володимирівна
Fylypenko, Daria
Bibliographic description (Ukraine): ФилипенкоД.В. Характеристика біоактивних фосфопептидів,отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження. анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с.
Fecha de publicación : 24-jun-2014
Date of entry: 29-jun-2014
Editorial : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 577.
Palabras clave : 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
фунціональне харчування
казеїн
пептиди
functional nutrition
casein
peptides
Resumen : Охарактеризовано біоактивні фосфопептиди
Сharacterized bioactive phosphopeptides
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198
Content type: Other
Aparece en las colecciones: 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Admin Tools