Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198
Títol: Характеристика біоактивних фосфопептидів, отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження
Altres títols: Characterization of bioactive phoosphopeptides obtained by proteolysis of casein enzymes of plant and microbial origin
Autor: Филипенко, Дар’я Володимирівна
Fylypenko, Daria
Bibliographic description (Ukraine): ФилипенкоД.В. Характеристика біоактивних фосфопептидів,отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження. анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с.
Data de publicació: 24-de -2014
Date of entry: 29-de -2014
Editorial: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 577.
Paraules clau: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
фунціональне харчування
казеїн
пептиди
functional nutrition
casein
peptides
Resum: Охарактеризовано біоактивні фосфопептиди
Сharacterized bioactive phosphopeptides
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198
Content type: Other
Apareix a les col·leccions:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.

Administrationswerkzeuge