Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198
タイトル: | Характеристика біоактивних фосфопептидів, отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження |
その他のタイトル: | Characterization of bioactive phoosphopeptides obtained by proteolysis of casein enzymes of plant and microbial origin |
著者: | Филипенко, Дар’я Володимирівна Fylypenko, Daria |
Bibliographic description (Ukraine): | ФилипенкоД.В. Характеристика біоактивних фосфопептидів,отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження. анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с. |
発行日: | 24-6月-2014 |
Date of entry: | 29-6月-2014 |
出版者: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 577. |
キーワード: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів фунціональне харчування казеїн пептиди functional nutrition casein peptides |
抄録: | Охарактеризовано біоактивні фосфопептиди Сharacterized bioactive phosphopeptides |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198 |
Content type: | Other |
出現コレクション: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Fylypenko_Characterization of bioactive phoosphopeptides obtained by proteolysis of casein enzymes of plant and microbial origin.pdf | 74,04 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
Yönetim Araçları