Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198
Titre: Характеристика біоактивних фосфопептидів, отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження
Autre(s) titre(s): Characterization of bioactive phoosphopeptides obtained by proteolysis of casein enzymes of plant and microbial origin
Auteur(s): Филипенко, Дар’я Володимирівна
Fylypenko, Daria
Bibliographic description (Ukraine): ФилипенкоД.В. Характеристика біоактивних фосфопептидів,отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження. анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с.
Date de publication: 24-jui-2014
Date of entry: 29-jui-2014
Editeur: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 577.
Mots-clés: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
фунціональне харчування
казеїн
пептиди
functional nutrition
casein
peptides
Résumé: Охарактеризовано біоактивні фосфопептиди
Сharacterized bioactive phosphopeptides
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198
Content type: Other
Collection(s) :8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Administratzailearen tresnak