Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198
Title: Характеристика біоактивних фосфопептидів, отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження
Other Titles: Characterization of bioactive phoosphopeptides obtained by proteolysis of casein enzymes of plant and microbial origin
Authors: Филипенко, Дар’я Володимирівна
Fylypenko, Daria
Bibliographic description (Ukraine): ФилипенкоД.В. Характеристика біоактивних фосфопептидів,отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження. анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с.
Issue Date: 24-六月-2014
Date of entry: 29-六月-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 577.
Keywords: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
фунціональне харчування
казеїн
пептиди
functional nutrition
casein
peptides
Abstract: Охарактеризовано біоактивні фосфопептиди
Сharacterized bioactive phosphopeptides
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3198
Content type: Other
�蝷箔����:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
Fylypenko_Characterization of bioactive phoosphopeptides obtained by proteolysis of casein enzymes of plant and microbial origin.pdf74,04 kBAdobe PDF璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

Offer Gweinyddol