Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155| Назва: | Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів |
| Інші назви: | Effect of different preservatives on microbial indicators and safety of canned foods |
| Автори: | Остапйовська, Марія Володимирівна Ostapiovska, Mariia |
| Бібліографічний опис: | Остапйовська М.В. Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М. В. Остапйовська ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 3 с. |
| Дата публікації: | 24-чер-2014 |
| Дата внесення: | 23-чер-2014 |
| Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль |
| УДК: | 664. |
| Теми: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів соки бензоат натрію загальна бактеріальна забрудненість умовно-патогенна мікрофлора juices sodium benzoate a common bacterial contamination pathogenic microflora |
| Короткий огляд (реферат): | Вплив консервантів на органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники соків. Тhe influence of the concentration of preservatives on the organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters juices. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155 |
| Тип вмісту: | Other |
| Розташовується у зібраннях: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Ostapiovska_Effect different preservatives on microbial indicators and safety of canned foods.pdf | 74,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора