Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155
Metadatuen erregistro osatua
DC eremuaBalioaHizkuntza
dc.contributor.authorОстапйовська, Марія Володимирівна-
dc.contributor.authorOstapiovska, Mariia-
dc.date.accessioned2014-06-23T17:18:02Z-
dc.date.available2014-06-23T17:18:02Z-
dc.date.issued2014-06-24-
dc.identifier.citationОстапйовська М.В. Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М. В. Остапйовська ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 3 с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155-
dc.description.abstractВплив консервантів на органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники соків.uk
dc.description.abstractТhe influence of the concentration of preservatives on the organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters juices.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107uk
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочівuk
dc.subjectсокиuk
dc.subjectбензоат натріюuk
dc.subjectзагальна бактеріальна забрудненістьuk
dc.subjectумовно-патогенна мікрофлораuk
dc.subjectjuicesuk
dc.subjectsodium benzoateuk
dc.subjecta common bacterial contaminationuk
dc.subjectpathogenic microflorauk
dc.titleВплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктівuk
dc.title.alternativeEffect of different preservatives on microbial indicators and safety of canned foodsuk
dc.typeOtheruk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.subject.udc664.uk
Bildumetan azaltzen da:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
Ostapiovska_Effect different preservatives on microbial indicators and safety of canned foods.pdf74,05 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.

Administratzailearen tresnak