Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155
Fullständig post
DC fältVärdeSpråk
dc.contributor.authorОстапйовська, Марія Володимирівна-
dc.contributor.authorOstapiovska, Mariia-
dc.date.accessioned2014-06-23T17:18:02Z-
dc.date.available2014-06-23T17:18:02Z-
dc.date.issued2014-06-24-
dc.identifier.citationОстапйовська М.В. Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М. В. Остапйовська ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 3 с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155-
dc.description.abstractВплив консервантів на органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники соків.uk
dc.description.abstractТhe influence of the concentration of preservatives on the organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters juices.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107uk
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочівuk
dc.subjectсокиuk
dc.subjectбензоат натріюuk
dc.subjectзагальна бактеріальна забрудненістьuk
dc.subjectумовно-патогенна мікрофлораuk
dc.subjectjuicesuk
dc.subjectsodium benzoateuk
dc.subjecta common bacterial contaminationuk
dc.subjectpathogenic microflorauk
dc.titleВплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктівuk
dc.title.alternativeEffect of different preservatives on microbial indicators and safety of canned foodsuk
dc.typeOtheruk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.subject.udc664.uk
Samling:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
Ostapiovska_Effect different preservatives on microbial indicators and safety of canned foods.pdf74,05 kBAdobe PDFVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!

Administrativa verktyg