Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Остапйовська, Марія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Ostapiovska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2014-06-23T17:18:02Z | - |
dc.date.available | 2014-06-23T17:18:02Z | - |
dc.date.issued | 2014-06-24 | - |
dc.identifier.citation | Остапйовська М.В. Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М. В. Остапйовська ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 3 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155 | - |
dc.description.abstract | Вплив консервантів на органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники соків. | uk |
dc.description.abstract | Тhe influence of the concentration of preservatives on the organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters juices. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.subject | 8.05170107 | uk |
dc.subject | технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | uk |
dc.subject | соки | uk |
dc.subject | бензоат натрію | uk |
dc.subject | загальна бактеріальна забрудненість | uk |
dc.subject | умовно-патогенна мікрофлора | uk |
dc.subject | juices | uk |
dc.subject | sodium benzoate | uk |
dc.subject | a common bacterial contamination | uk |
dc.subject | pathogenic microflora | uk |
dc.title | Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів | uk |
dc.title.alternative | Effect of different preservatives on microbial indicators and safety of canned foods | uk |
dc.type | Other | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
dc.subject.udc | 664. | uk |
Ebben a gyűjteményben: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Ostapiovska_Effect different preservatives on microbial indicators and safety of canned foods.pdf | 74,05 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools