Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155
Titolo: Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів
Titoli alternativi: Effect of different preservatives on microbial indicators and safety of canned foods
Autori: Остапйовська, Марія Володимирівна
Ostapiovska, Mariia
Bibliographic description (Ukraine): Остапйовська М.В. Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М. В. Остапйовська ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 3 с.
Data: 24-giu-2014
Date of entry: 23-giu-2014
Editore: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.
Parole chiave: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
соки
бензоат натрію
загальна бактеріальна забрудненість
умовно-патогенна мікрофлора
juices
sodium benzoate
a common bacterial contamination
pathogenic microflora
Abstract: Вплив консервантів на органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники соків.
Тhe influence of the concentration of preservatives on the organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters juices.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155
Content type: Other
È visualizzato nelle collezioni:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
Ostapiovska_Effect different preservatives on microbial indicators and safety of canned foods.pdf74,05 kBAdobe PDFVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Admin Tools