Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155
タイトル: | Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів |
その他のタイトル: | Effect of different preservatives on microbial indicators and safety of canned foods |
著者: | Остапйовська, Марія Володимирівна Ostapiovska, Mariia |
Bibliographic description (Ukraine): | Остапйовська М.В. Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М. В. Остапйовська ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 3 с. |
発行日: | 24-6月-2014 |
Date of entry: | 23-6月-2014 |
出版者: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 664. |
キーワード: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів соки бензоат натрію загальна бактеріальна забрудненість умовно-патогенна мікрофлора juices sodium benzoate a common bacterial contamination pathogenic microflora |
抄録: | Вплив консервантів на органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники соків. Тhe influence of the concentration of preservatives on the organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters juices. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155 |
Content type: | Other |
出現コレクション: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Ostapiovska_Effect different preservatives on microbial indicators and safety of canned foods.pdf | 74,05 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
Administrasjonsverktøy