Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155
ชื่อเรื่อง: Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Effect of different preservatives on microbial indicators and safety of canned foods
ผู้แต่ง: Остапйовська, Марія Володимирівна
Ostapiovska, Mariia
Bibliographic description (Ukraine): Остапйовська М.В. Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М. В. Остапйовська ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 3 с.
วันที่เผยแพร่: 24-มิถ-2014
Date of entry: 23-มิถ-2014
สำนักพิมพ์: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.
คำสำคัญ: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
соки
бензоат натрію
загальна бактеріальна забрудненість
умовно-патогенна мікрофлора
juices
sodium benzoate
a common bacterial contamination
pathogenic microflora
บทคัดย่อ: Вплив консервантів на органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники соків.
Тhe influence of the concentration of preservatives on the organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters juices.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155
Content type: Other
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Ostapiovska_Effect different preservatives on microbial indicators and safety of canned foods.pdf74,05 kBAdobe PDFดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น

Administrasjonsverktøy